Bloemen CADEAU

Saldo en geldigheid bekijken?

Saldo en geldigheid bekijken?

Hoe werkt het?

Wat leuk dat je Bloemen Cadeau gekregen hebt!

Nu vraag je je natuurlijk af wat je saldo is, tot wanneer je cadeaukaart geldig is en hoe en waar je je cadeaukaart kunt gebruiken? Voer de onderstaande stappen uit en geniet van jouw mooie bloemen.

Bloemen Cadeau is standaard twee jaar geldig vanaf de aankoopdatum.

 
1

Check je saldo en verloopdatum

Op de achterkant van je cadeaukaart of op je digitale gift vind je jouw unieke kaartcode en pincode. Op de fysieke cadeaukaart zit deze pincode achter een beschermlaagje welke je dient weg te krassen. Voer je kaartcode en pincode in op deze website. Je ziet dan direct je saldo en de verloopdatum. 

image_flowers_hoewerkthet1.png
2

Ga naar een bloemist bij jou in de buurt óf kies je product in de webshop

Je kunt Bloemen Cadeau besteden op het volledige assortiment van alle bloemisten van Fleurop en Euroflorist. Bestel je liever online? Dat kan via de webshops van Topbloemen.nl, Frederique's Choice, Flortiënt Express, Fleurop en BloomPost. Bekijk de webshops of vind een bloemist bij jou in de buurt.

Acceptanten
image_flowers_hoewerkthet2.png
3

Betaal met jouw cadeaukaart

Maak een keuze uit het assortiment en betaal met je cadeaukaart of digitale gift volgens de bijbehorende betaalmethode bij de bloemist of in de webshop. Wanneer je de digitale variant van Bloemen Cadeau hebt, dien je deze geprint mee te nemen om te gebruiken als betaalmiddel.

Is je gewenste product goedkoper dan het saldo op je cadeaukaart? Dan blijft het resterende saldo natuurlijk op je cadeaukaart staan om een andere keer te besteden. Is het saldo op je kaart te laag? Dan kun je het restant gewoon bijbetalen.

Veel plezier en geniet van je aankoop met Bloemen Cadeau!

image_flowers_hoewerkthet3.png